Film Noir med Klar til film - Station Next

Klar til Film - Station Next åbner hold for unge fra 15 år og op. På filmholdet får du undervisning af professionelle filmskabere og kompetencer, du kan bruge både i gymnasiet og i din senere karriere.

I år kaster vi os over Film Noir, så du får mulighed for at lære alt om verdens fedeste filmlys.
Film Noir er både ekspressionistisk lys og den klassiske, forviklede detektivhistorie. I år kan du altså være med til at finde den nye Bogart!

På Klar til film - Station Nexts filmhold arbejder vi med at fortælle en historie med samme udstyr som professionelle produktioner. Du får mulighed for at prøve alle filmholdets funktioner fra manusforfatter og tonemester til fotograf, instruktør og klipper. Kortfilmsholdet undervises på skift af professionelle filmfolk med erfaring i det forskellige roller. Vi mødes hver onsdag og laver vores store produktion i december.

Undervisningen er gratis og åben for alle fra 15 år og op. Dog skal man forvente at bruge penge på egen forplejning og transport i forbindelse med filmoptagelse. Første undervisning er onsdag den 13. september kl 18:00-20.30 på Faaborg Gymnasium.

Der afholdes informationsmøde

- 6. september kl 16:00 på Faaborg Gymnasium, Sundagervej 42, 5600 Faaborg.


Tilmeld dig et hold eller skriv spørgsmål her!