Virtuel filmstafet!

I lighed med resten af samfundet er Klar til film – Station Next lukket ned. Det accepterer vi naturligvis, men bare fordi vi ikke kan mødes, kan vi jo godt lave film sammen!

Derfor vil vi lave en filmstafet til vores internetplatforme, hvor vores unge voksne elever (og enkelte tidligere elever) hver laver en kort film fra 30 sekunder til tre minutters længde. Men vi vil også gerne have dig med!

Konceptet er simpelt:

• Alle deltagere laver en kort film på ca. 30 sekunder til to minutter, og vi laver en liste over hvilke film, der skal på Facebook i hvilken rækkefølge.
• Første film slutter med at give en genstand videre, og sidste film begynder med at ”modtage” en genstand. Alle film imellem starter med at modtage noget, der er ”givet videre” fra sidste film, og slutter med at ”give en genstand videre” til næste film. Det kan være en SMS-besked, et opkald, en bananskræl, der er kastet på fortorvet eller alt muligt andet.
• Der er frit spil ift. filmens æstetik. Man kan vælge at give sin film et genrepræg, lave stopmotion eller lave en falsk videodagbog. Dog vil vi gerne have, at hjemsendelse og pandemi (eller de tanker og temaer, der følger af disse) sætter et præg på filmenes indhold. Det behøver ikke at være trist – men det må gerne være med!
• Efter den første film, som starter projektet, skal den næste film følge op på den foregående films slutning – man kan altså ikke ”snyde” og producere i forvejen.
• Fra lanceringen af filmen, der er før ens egen, har man tre dage til at producere sin lille film og sende den til os.

Hvis du er frisk på at deltage, må du gerne skrive til Woelke@hotmail.com. Så laver vi en rækkefølge på filmene.

WebmasterComment